Firma siden 1939​

Arbejder med nyeste teknologi​

Autoriseret el-installatør​

​Indhent tilbud

​Fortæl os om din opgave, og hør hvad vi kan gøre for dig, helt uforpligtende!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El firma med traditioner siden 1939 

Aut. El-installatør Schnack’s Eftf. blev grundlagt tilbage i 1939 som el firma og har siden 2002 været ejet og drevet af el-installatør Keld Becher Larsen. I dag har firmaet tre fuldtidsansatte elektrikere, der til dagligt varetager både privat- og erhvervskunder.

Du har formentlig allerede bemærket vores firma i bybilledet i for eksempel Ringsted og Køge. Vi kommer tit forbi vores kunder for at give et tilbud eller for at få en dialog omkring energioptimering, ligesom vi også kommer rundt for at installere, vedligeholde og renovere diverse el-installationer samt alt andet, som et el firma kan udføre.

Vi udføres HØJ KVALITET OG GOD SERVICE I VORES EL FIRMA

​Schnack’s Eftf. er et autoriseret el firma, der med garanti kan løfte din opgave med god service og i en høj kvalitet. Derfor kommer vores mange kunder normalt tilbage til os, når der eventuelt skal renoveres, repareres og vedligeholdes.

Vi har også mange erhvervskunder, der er afhængige af stabile el-installationer, herunder for eksempel vores landbrugskunder.

I vores el firma er vi stolte af, at vi har leveret el-arbejde til tilfredse kunder i mere end 75 år. Vi tror på, at det, vi gør, er det rigtige, nemlig at sætte kunden i centrum og levere en god service og et arbejde i høj kvalitet hver eneste gang, uagtet du er en privat- eller erhvervskunde.

VORES FIRMA ER TIL FOR DIG HELE TIDEN

​Vi er til for vores kunder, og vi ville ikke eksistere uden vores kunder. Vores el firma er ikke stort, men vi leverer arbejdet med et smil. Ring til os, så kommer vi forbi og ser på, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

Du kan altid få fat i os på telefon 57 64 00 53, på mobil 40 46 79 99 eller e-mail schnacks-eftf@mail.dk.

Få et uforpligtende tilbud her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Aut. EL - installatør Schnack`s Eftf.​

v. / Keld Becher Larsen

CVR.nr. 26495342

Bank. 5069 1151752

Kontakt

​Telefon: 57 64 00 53

Mobil: 40 46 79 99

E-mail: schnacks-eftf@mail.dk