Firma siden 1939​

Arbejder med nyeste teknologi​

Autoriseret el-installatør​

​Indhent tilbud

​Fortæl os om din opgave, og hør hvad vi kan gøre for dig, helt uforpligtende!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Energioptimering gavner både økonomien og miljøet

Vi anbefaler alle at få lavet energioptimering, fordi det er bedre for miljøet og din økonomi. Når vi udfører energioptimering, laver vi målinger og analyser af energiforbruget på ejendommen eller i boligen. Derefter kan vi fortælle, hvad der skal til for at spare på energien, ligesom vi er i stand til give dig en ide om, hvor meget du kan spare.

FORSTÆRK DIN MILJØPROFIL

​Hvis du er erhvervsdrivende i for eksempel Ringsted eller Køge, tilbyder vi også energioptimering af din virksomhed. Hvad enten det er landbrug, kontor eller en produktionsvirksomhed, er der tit mange penge at spare. Dertil kommer, at virksomheds miljøprofil forstærkes.

I hver enkelt sag kommer vi ud for at gennemse, måle og analysere ejendommen for at give dig et billede af, hvad en energioptimering vil betyde for din virksomhed. Det kan for eksempel være, at en simpel timerfunktion er i stand til give dig en besparelse, som du måske ikke har tænkt eller regnet på.

EFFEKTIV ENERGIOPTIMERING FRIGØR PENGE TIL ANDRE TING

​Når vi udfører energioptimering hos private, kan det betyde en større forskel i privatøkonomien, og der kan være rigtigt mange penge at spare. Lad os derfor kigge på det og se, hvad vi kan gøre for jer, herunder hvor mange penge, som I kan spare og bruge til noget andet som for eksempel en ferie eller noget til hjemmet.

Det kan også være, at noget energi er i stand til at genanvendes ved at få installeret en Genveks.​

Kontakt os og få et tilbud

Ring på telefon 57 64 00 53 eller mobil 40 46 79 99 for at få et godt tilbud. 

Du er også velkomme til at skrive en e-mail til schnacks-eftf@mail.dk. Vi kommer gerne ud til dig for at gennemgå de forskellige muligheder for energioptimering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Aut. EL - installatør Schnack`s Eftf.​

v. / Keld Becher Larsen

CVR.nr. 26495342

Bank. 5069 1151752

Kontakt

​Telefon: 57 64 00 53

Mobil: 40 46 79 99

E-mail: schnacks-eftf@mail.dk