Firma siden 1939​

Arbejder med nyeste teknologi​

Autoriseret el-installatør​

​Indhent tilbud

​Fortæl os om din opgave, og hør hvad vi kan gøre for dig, helt uforpligtende!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El installationer renoveres og vedligeholdes

Hos Aut. Elinstallatør Schnack´s Eftf. tilbyder vi alle former for el installationer som for eksempel nytrækning af kabler og ledninger til edb, udskiftning og opsætning af nye kontakter samt optimering af el-tavler. Vi renoverer og vedligeholder også alle slags installationer med el. Desuden kan vi etablere installationerne i både nybyggeri og tilbyggeri for private, virksomheder og boligejendomme.

STOR ERFARING MED FEJLFINDING PÅ EL INSTALLATIONER

​Vi har stor erfaring med fejlfinding og udbedring i forbindelse med akutte problemer. Og ved akutte fejl eller problemer kommer vi så hurtigt, som det overhovedet er muligt. Vi finder fejlen og afhjælper skaden, som vi har gjort i mange år, men vi inddrager dig naturligvis, inden vi påbegynder eventuelle dyre reparationer.

Vi kan også efterse og tjekke alle dine el installationer, hvorpå vi kan udbedre eventuelle skader. Samtidig rådgiver vi gerne om eventuelle behov for renovering af dine installationer. Derefter vil vi sammen med dig tage stilling til, hvad og hvornår der eventuelt bør eller skal gøres mere. Du kan også bestille energioptimering af din ejendom eller bolig, hvis du udover servicering af dine installationer også ønsker at nedsætte dit el-forbrug.​

Hvad koster en ny el installation?

​Det er altid en god ide at få monteret sin el installation af en autoriseret installatør, og det kan være både dyrt og problemfyldt at lade være. Det handler både om din sikkerhed og om din økonomi. 

Ring derfor allerede i dag på telefon 57 64 00 53 eller mobil 40 46 79 99 for at få en god pris og et supergodt tilbud på installation, eftersyn, renovering eller reparation af dine el installationer. Du kan også skrive en e-mail til schnacks-eftf@mail.dk - Vi arbejder i Ringsted og Køge og egnen deromkring. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Aut. EL - installatør Schnack`s Eftf.​

v. / Keld Becher Larsen

CVR.nr. 26495342

Bank. 5069 1151752

Kontakt

​Telefon: 57 64 00 53

Mobil: 40 46 79 99

E-mail: schnacks-eftf@mail.dk